Kaikki postaukset

Esittelyssä Antti-Jussi, sähkötekniikasta koneoppimisen osaajaksi

Antti-Jussi opiskeli sähkötekniikkaa pääaineena signaalinkäsittely ja koneoppiminen sekä sivuaineena terveyden informatiikka. Veracellille hän tuli ensin kehittämään sisätilapaikannusjärjestelmää osaksi Ago-projektia, jossa tutkitaan UWB-teknologian mahdollisuuksia terveydenhuollossa. A-J:lle löytyi myöhemmin mielekäs asiakasprojekti, joten tuotekehitys kulkee nykyisin sen rinnalla.

“Alun perin lähdin yliopistoon lukemaan sähkötekniikkaa, koska olin suorittanut sekä lukion, että sähköasentajan tutkinnot. Olen myös useampana kesänä työskennellyt teollisuudessa sähköasentajana. Pian huomasin että ohjelmointi sekä erityisesti signaalinkäsittely ja koneoppiminen oli mielekästä. Töiden puolesta kiinnostaa erityisesti koneoppimisen hyödyntäminen terveydenhuollossa.”
“Ensimmäisen kerran kuulin Veracellista signaalinkäsittelyn vierailijaluennolla, ja ajattelin jo silloin, että tuolla pääsisi tekemään siistejä juttuja. Pääsin mukaan tuotekehityksen aivan alkuun, mikä on ollut todella opettavaista. Työn joustavuus on ollut erittäin mielekästä, koska esimerkiksi kesällä pystyin tekemään työpäiviä mökiltä käsin. Kehitän sisätilapaikannusjärjestelmää C:llä, ja siitä onkin muodostunut vahvuuteni. Lisäksi kielistä taittuu Python, C++, Matlab sekä JavaScript.”
“Ihmisenä olen utelias ja kiinnostunut oppimaan uutta. Huumori on itselle tärkeää niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tykkään urheilla, lajeina varsinkin hiihtäminen, sulkapallo sekä kuntosali.
Toivon, että tulevaisuudessa työskentelen itselleni mielekkäissä projekteissa, jotka samaan aikaan opettavat uusia asioita. Odotan työltä haasteita ja mahdollisuuksia kehittää itseäni. Minulle on myös tärkeää vetää selkeä viiva työn ja vapaa-ajan välille ja tehdä vapaa-ajalla aivan jotain muita kuin työhön liittyviä asioita. Näin pääsee parhaiten palautumaan työpäivistä.”

Referenssit

No items found.