Kaikki postaukset

Esittelyssä Heidi Ruusu, päivittäisen hallinnon jonglööri

Heidi hyppäsi täydestä vauhdista toimiston ohjaksiin yrityksen kasvaessa. Työssään hallinnon assistenttina Heidi pitää pallot ilmassa, toimiston pystyssä ja huolehtii kasvavasta määrästä työntekijöitä. Monipuolinen kokemus erilaisista tehtävistä tuo uutta näkökulmaa myös johtoryhmän työskentelyyn.

Hyppäsin pois hoitotyön parista ja lähdin Veracellin porukkaan assistentin töihin. Hallinnon puolelta oli tarvetta apukäsille arjen pyöritykseen. Työnkuva laajenee jatkuvasti, sillä uusia jekkuja löytyy matkan varrelta. Olen toimiston ‘joku’.
Olen se ikuinen optimisti ja utelias innostuja, jolla riittää iloa ja aurinkoa muillekin. Jännitän kaikkea uutta, mutta en silti osaa kieltäytyä pelottavista asioista. Elämä on seikkailu, joten yritän elää täysillä.
Vapaa-ajalla lukeminen ja ulkoliikunta ovat lähellä sydäntä. Toteutin pitkäaikaisen unelmani kesällä 2021 ja ostin oman mökin. Nyt saan ahkeroida, rentoutua ja remontoida siellä.
Oma työ- ja opiskeluhistoriani on värikäs ja vaihderikas. Monipuolinen kokemus erilaisista asiakaspalvelutöistä yli 10 vuoden ajalta antoi paljon eväitä. Halusin kuitenkin jotain muuta ja opiskelin röntgenhoitajaksi. Muutaman vuoden työskentely yksityisen terveydenhuollon puolella tarjosi runsaasti lisää erilaista näkökulmaa. Nyt Veracellilla pystyn hyödyntämään kaikkea edeltävinä opiskelu- ja työvuosina keräämääni osaamista.
Huomasin Veracellin työpaikkailmoituksen Facebookissa ja kirjoitin hakukirjeen hetimmiten. Työn sisältö on monipuolista, opettavaista ja hauskaa. Voin vaikuttaa työhöni itse ja kehittymismahdollisuuksia on loputtomasti. Ensimmäistä kertaa ikinä on mahdollista tehdä etätyötä - upeeta ja outoa yhtäaikaa!
Aluksi keräilin pikkutyöt pois muiden käsistä. Selvitystyössä vierähti jokunen tovi, kun asiat olivat viidelle henkilölle jakautuneena. Töihin on tullut rutiinia ja yllätyksiä osuu matkalle vähenevissä määrin. Viime marraskuussa valmiiksi suoritettu HR-assistentin tutkinto tuo lisää osaamista itselleni ja yritykselle. Sen myötä mietitään yhteisiä käytäntöjä, tapoja ja toimintamalleja koko porukalle.
Töissä fokus pysyy parhaiten, kun työn alla on paljon erilaisia asioita. Yrityksen kasvaessa ja kehittyessä myös omat työt muuttuu. Tulevaisuudelta odotan lisää opintoja ja lisää uusia, kivoja työkavereita!

Referenssit

No items found.