Kaikki postaukset

Esittelyssä Onni Mansikkamäki, datan selvittelijä ja seikkailija

Onni työskentelee data engineerinä Veracellilla ja on jonkin aikaa sitten viimeistellyt kandinsa Tampereen yliopistossa koneoppimisen ja signaalinkäsittelyn pääaineeseen.

"Olen utelias persoona. Innostun helposti uusista asioista ja uusien asioiden oppiminen ja asioissa paremmaksi kehittyminen motivoivat minua niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Vapaa-ajallani käyn paljon salilla, sekä unelmoin seuraavasta surffireissustani jonnekkin sopivien aaltojen äärelle.
Minulle työn ja vapaa-ajan sopiva tasapaino on erittäin tärkeää. Uskon, että työn ja harrastusten sopivalla tasapainottamisella töissä pystyy suorittamaan tehokkaimmin ja itsestään saa eniten irti vapaa-ajallakin.
Veracell on suuresti auttanut vapaa-ajan ajoittamista ja suunnittelua tarjoamalla minulle mahdollisuuden etätyöhön ja joustaviin työtunteihin. Ensimmäiset 2 kuukautta työsuhteestani vietinkin työskentelemällä etänä sekä surffaten Lanzarotella."
"Ensimmäisen kerran kuulin Veracellistä Sähkökillan Instagramista, jossa nykyinen kollegani AJ esitteli työtehtäviään Veracellillä. Päätin hakea Veracellille, sillä yrityksen projektit vaikuttivat niin mielenkiintoisilta ja omiin ajatuksiini sopivilta. AJ suositteli minua ja pääsin haastatteluun, jossa Timo Erkkilä esitteli Veracellia, projekteja ja työnkuvaa laajemmin.
Vakuutuin siitä, että Veracell todella avaa minulle mahdollisuuden päästä tekemään minulle merkityksellistä työtä osaavien kollegojen ja kiinnostavien haasteiden parissa. Veracellin toiminta usealla eri toimialalla avaa mahdollisuuden tutustua eri alojen saloihin ja toimintatapoihin laajalla skaalalla."
"Veracellilla olen tehnyt asiakkaan datasta BI-raportointia. Pääasiallisesti käytän työssä Pythonia, SQL:ää, JavaScriptia sekä Dockeria. Tulevaisuudessa olen mukana suunnittelemassa ja myöhemmin toteuttamassa datamigraatiota asiakkaan kahden sovellusversion kantojen välille. Tulevaisuudessa myös pääsen käyttämään itselleni uusia teknologioita, ainakin mahdollisesti FastAPI, Apache Airflow, Chart.js sekä Cube.js.
Tulevaisuudelta toivon laajentavani osaamistani erilaisten teknologioiden ja työkalujen parissa. Toivon törmääväni töissä erilaisten toimialojen projekteihin ja myös pääseväni soveltamaan koneoppimista ja keinoälyä jossain projektissa. Ennen kaikkea toivon kehittyväni teknisen alan työntekijänä, data engineerinä, tietojenkäsittelyssä, koneoppimisessa sekä ohjelmistokehityksessä."

Referenssit

No items found.