Kaikki postaukset

Esittelyssä Veracell

Perustimme Veracellin, koska haluamme edistää yritysten kyvykkyyttä käyttää keräämäänsä dataa tehokkaasti ja skaalautuvasti. Rakennamme ratkaisuja, jotka myötäilevät ja keventävät ihmisten jokapäiväistä arkea. Otathan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tekoälyn hyödyntämisestä, tai sinulla on ongelma, jonka ratkaisemisessa voisimme auttaa.

Tekoäly avuksi kerätyn tiedon ymmärtämiseen

Tekoäly ja big data ovat olleet pinnalla nyt jonkin aikaa koska yritykset tallentavat enemmän dataa kuin koskaan ennen. Nyt onkin oivallinen hetki laittaa data tekemään töitä ja keskittyä tulevaisuuteen, jossa tekoäly auttaa meitä hyödyntämään kerättyä tietoa. Perustimme Veracellin, koska haluamme edistää yritysten kyvykkyyttä käyttää keräämäänsä dataa tehokkaasti ja skaalautuvasti.

Olemme huomanneet, että usein tekoälyn kanssa työskentely on 80% datan käsittelyä ja 20% varsinaista kehitystä. Niin ei tarvitse olla, vaan hyvin suunnitellut tekniset toteutukset tehostavat tätä työtä merkittävästi. Rakennamme ratkaisuja, jotka myötäilevät ja keventävät ihmisten jokapäiväistä arkea. Tarjoamme osaamisen, yhteistyön ja tekemisen mallin, jolla saavutetaan tämä lopputulos.

Aitoa hyötyä pitkällä kokemuksella

Meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisilta toimialoilta ja sen pohjalta rakennamme tarkasti mietittyjä teknisiä ratkaisuja erilaisiin ongelmiin, ymmärtäen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Haluamme tehdä asioita, jotka tuottavat aidosti hyötyä. Aina toteutus ei ole mittasuhteiltaan maailmaa syleilevä, vaan pieni askel parempaan suuntaan. Ottamalla useita peräkkäin päästään eteenpäin.

Uskomme ketterän kehityksen voimaan pienissä ja suurissa hankkeissa. Olemme esimerkiksi kokeneet hyödylliseksi mallin, jossa suureen yritykseen perustetaan sisäinen startup. Ison yrityksen resurssit ja pienen, osaavan tiimin vapaus tuottaa innovatiivisia asioita johtaa joskus erinomaisiin tuloksiin. Olemme olleet osa näitä kokeiluja ja nähneet loistavia menestystarinoita.

Referenssit

No items found.