Kehitämme digitaalisia ratkaisuja dataa hyödyntäen

Toimintamme ydin on syvällinen ymmärrys datalähtöisten palveluiden toteuttamisesta. Osaamme väistää kuopat matkalla ja hallitsemme teknologiat, jotka takaavat tehokkaan ja tietoturvallisen lopputuloksen.

Palvelut

Teknologiaselvitys

Kokeneet konsulttimme tekevät katsauksen nykytilaan. Liiketoiminnan tavoitteiden mukaan tehdään konkreettinen polku toiminnan kehittämiseen.

Palvelumuotoilu

Suunnittelua johtava Krista Mellin on tehnyt muotoilukonsultointia jo yli 14 vuoden ajan ja johtaa tuotekehitysprojekteja suunnittelun näkökulmasta.

Ohjelmistokehitys

Rakennamme kokonaisen kehitystiimin projektin tarpeiden ehdoilla, hyödyntäen laajaa verkostoamme.

Tekoälykehitys

Ydintiimissämme on useita tekniikan tohtoreita, joiden erikoistaito on pragmaattinen tekoälykehitys. Yhdessä määrittelemme hyödylliset käyttötapaukset ja toteutamme ne vuosien kokemuksella.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teemme palvelumuotoilun rinnalla käyttöliittymäsuunnittelua ja suunnittelemme tuotteen visuaalisesta ilmeestä komponenttikirjastoihin ja toiminnallisiin prototyyppeihin.

Muutosjohtaminen

Veracellin toimitusjohtaja Timo Erkkilä on auttanut startup-yrityksiä ja tuotekehitysaihioita kasvamaan nollasta miljoonien eurojen liikevaihtoon ja muutamasta kehittäjästä kokonaiseen tiimiin.

"Veracell hoiti ammattitaitoisesti ja tehokkaasti data- ja AI -strategiasprintin, jonka tuloksena syntyi konkreettisia suunnitelmia AI-kehityksen suunnan valintaan."
- Johannes Karjula, Trustmary CEO

Referenssit

Yhdessä teemme visiostasi totta

Tutustu tarjontaamme ja ota askel kohti tulevaisuutta.

Lue lisää