Tietoevry

Dataintegraatioiden ja keinoälyn osaajia tuotekehitysprojekteihin

Veracell on tarjonnut asiantuntijoita Tietoevryn terveydenhuollon projekteihin jo vuosien ajan. Olemme kehittäneet tietoallasympäristöä, integroineet mukaan eri datalähteitä sekä olleet apuna luomassa ja ylläpitämässä infraa. Olemme olleet mukana myös tuotteiden palvelumuotoilun ja käyttöliittymäsuunnittelun osa-alueilla.

  • Tietoaltaan sekä siihen liittyvän infran, komponenttien ja palveluiden kehittäminen.

  • Dataintegraatiot, joiden avulla tuodaan data eri järjestelmistä keskitettyihin varastoihin ja sovelluksiin. Datan mallintaminen tutkimuskäyttöä, johdon raportointia ja sovelluksia varten.

  • Koneoppimismallien suunnittelu ja kehitys luonnollisen kielen käsittelyyn, segmentointiin ja ennustemalleihin.

Data sovellusten käyttöön

Tietoevryn tuotteiden avulla voidaan tallentaa ja hallita valtavaa määrää potilasdataa. Dataintegraatioilla saadaan data eri järjestelmistä keskitettyihin varastoihin, joiden avulla voidaan kehittää sovelluksia tutkimuksen ja kliinisen työn tarpeisiin. Modernien käyttöliittymien ja nykyaikaisen automaation avulla voidaan vähentää lääkäreiden manuaalista työtä, jotta aikaa jää varsinaiselle hoidolle.

Koneoppiminen ja keinoäly tuovat uusia mahdollisuuksia terveydenhuoltoon. Luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) ja koneoppimismallien avulla voidaan esimerkiksi parantaa hoidon laatua ja kohdentaa terveydenhuollon resursseja tehokkaammin.

Kokeneet kehittäjämme työskentelevät sovelluskehityksen, cloud-teknologian ja datan käsittelyn apuna osana Tietoevryn tiimejä. Avullamme eri järjestelmien dataa on saatu siirrettyä ja mallinnettua sovelluksien ja analytiikan käyttöön. Olemme olleet mukana palveluiden muotoilussa, ETL-prosessien toteuttamisessa ja ylläpidossa sekä rakentaneet dataputkia ja infraa. Laajempien tuotekokonaisuuksien lisäksi olemme olleet toteuttamassa tuotepilotteja tunnustellen modernien teknologioiden tarjoamia hyötyjä terveyden- ja sosiaalihuollon alueella.

Lue lisää: https://www.tietoevry.com/fi/toimialat/sosiaali-ja-terveydenhuolto/terveydenhuolto/tieto-intelligent-wellbeing/

Yhdessä teemme visiostasi totta

Tutustu tarjontaamme ja ota askel kohti tulevaisuutta.

Lue lisää