Trustmary

Konkreettisia suunnitelmia keinoälykehityksen suunnan valintaan

Trustmary on globaaleille markkinoille suuntaava kasvuyritys. Trustmary kehittää konversioiden kasvattamiseen tarkoitettua SaaS-palvelua. Palvelu käyttää eri lähteistä kerättyjä asiakasarvioita, jotka on upotettu Trustmaryn palvelun avulla verkkosivulle. Palvelun avulla voidaan testata erilaisia kombinaatioita ja mitata niiden vaikuttavuutta.

  • Veracellin data- ja keinoälyasiantuntijat olivat työpajoissa tuottamassa ajatuksia teknologioiden valintaan, arvioimassa suunnitelmien realistisuutta ja toteutusmahdollisuuksia.

  • Työpajojen aikana tuotettu sisältö koostettiin raportiksi, johon rakennettiin mukaan näkemys tärkeistä kehitystoimenpiteistä, jotka ovat linjassa valitun strategian kanssa.

  • Tuloksena syntyi konkreettisia suunnitelmia AI-kehityksen suunnan valintaan.

Data- ja AI-strategian määrittely

Tekoäly ja edistyksellinen analytiikka nähdään Trustmarylla tärkeänä osana liiketoimintaa. Analytiikan kohteina nähdään muun muassa automaattisempi sisällön valikointi, edistyksellisempi A/B-testaus ja konversioestimointi päätöksenteon tueksi.

Veracell toteutti Trustmaryn kanssa data- ja AI-strategiasprintin, jonka pohjalta yritys voi vauhdittaa tekoälymallien hyödyntämistä. Projektin aikana tunnistimme kohteita keinoälyn hyödyntämiseen, pohdimme tarpeen vaatimia asiantuntijoita, teknologiaa, työkaluja ja toimintamalleja, sekä analysoimme mahdollisten AI-hankkeiden hyötyjä ja riskejä. Pyrkimys oli määritellä projekteja toteutettavaksi proof-of-concept -mallilla, eli tuloksia saataisiin mahdollisimman nopeasti ilman isoa alkuinvestointia. Tutkimuksellisten kokeilujen avulla päätöksiä jatkokehityksen suhteen voidaan tehdä vankemmalta tietopohjalta.

Sprint toteutettiin Veracellin fasilitoimina työpajoina. Veracellin data- ja keinoälyasiantuntijat olivat mukana tuottamassa ajatuksia teknologioiden valintaan, arvioimassa suunnitelmien realistisuutta ja toteutusmahdollisuuksia.

Työpajojen aikana tuotettu sisältö koostettiin raportiksi, johon rakennettiin mukaan näkemys tärkeistä kehitystoimenpiteistä, jotka ovat linjassa valitun strategian kanssa. Trustmary voi hyödyntää saatuja tuloksia rekryttäessä uusia avainhenkilöitä tiimiinsä ja sisäisten prosessien kehityksessä ja data-alustan kehittämisessä keinoälytoteutusten kanssa yhteensopivaksi.

“Veracell hoiti ammattitaitoisesti ja tehokkaasti data- ja AI -strategiasprintin, jonka tuloksena syntyi konkreettisia suunnitelmia AI-kehityksen suunnan valintaan”, toteaa Trustmaryn toimitusjohtaja Johannes Karjula.

Yhdessä teemme visiostasi totta

Tutustu tarjontaamme ja ota askel kohti tulevaisuutta.

Lue lisää