Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani.

Autamme asiakkaitamme kehittämään uutta digitaalista liiketoimintaa. Toimintamme ydin on löytää uusia tapoja tuottaa, jalostaa ja hyödyntää dataa - meiltä luonnistuu niin perinteinen algoritmi kuin hienostunut neuroverkko.

Kyvykkyytemme nojaa sekä akateemiseen osaamiseen, että pitkään kokemukseen digitalisaatiohankkeista

Veracell perustettiin vuonna 2017. Tällä hetkellä meillä on yli 20 konsulttia työskentelemässä eri projekteissa sekä sisäisessä tuotekehityksessä. Vuonna 2021 Veracellin liikevaihto oli 1,3M€, 83% lisäys edellisestä vuodesta. Suunnittelemme ja toteutamme dataintegraatiot alkaen suunnittelusta sidosryhmien kanssa, päättyen kokonaistoimitukseen.

Tiimillämme on vuosikymmenien kokemus erilaisten projektien ja tuotekehityksen suunnittelusta ja johtamisesta. Hallitsemme myös tutkimuksellisen kehittämisen ja työllistämme useita tohtoreita ja diplomityöntekijöitä. Perustajat ovat tehneet pitkän uran kasvuyrittäjinä ja konsultteina.

Lue lisää asiantuntijoistamme

Akseli Kelloniemi, Data scientist

Akselilla on vahva tausta skaalautuvien, pilvipohjaisten SaaS-ohjelmistojen kehittämisessä sekä energiankulutuksen optimoinnissa.

Eemeli Kallio, SW & HW Engineer

Eemeli on sulautettujen järjestelmien taitaja, joka on rakentamassa urapolkua koneoppimisen ja sovelluskehityksen moniosaajaksi.

Antti-Jussi Mäkipää, Software Developer

Antti-Jussi on sähkötekniikan, signaalinkäsittelyn ja koneoppimisen asiantuntija, joka työskentelee sekä tuotekehityksen että konsultoinnin parissa.

Markus Räsänen, Medical Advisor

Asiantuntijamme terveydenhuollon ja lääketieteen alueella.

Antti Larjo, CTO

Antilla on teknologiajohtajana olennainen rooli Veracellin osaamisen kehittämisessä ja nuorempien koodareiden tukena.

Sergei Häyrynen, COO

Sergei toimii asiakasprojekteissa analytiikan ja datan käsittelyn asiantuntijana sekä Veracellin operatiivisena johtajana.

Referenssit