Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani

Autamme asiakkaitamme kehittämään uutta digitaalista liiketoimintaa. Toimintamme ydin on löytää uusia tapoja tuottaa, jalostaa ja hyödyntää dataa - meiltä luonnistuu perinteinen algoritmi tai hienostunut neuroverkko. Olemme mukana työstämässä ideoita, toteuttamassa teknologisia ratkaisuja sekä viemässä asiakkaita kasvun polulle onnistuneen alun jälkeen.

Kyvykkyytemme nojaa sekä akateemiseen osaamiseen, että pitkään kokemukseen digitalisaatiohankkeista

Veracell perustettiin vuonna 2017. Tällä hetkellä meillä on yli 20 konsulttia työskentelemässä eri projekteissa sekä sisäisessä tuotekehityksessä. Vuonna 2021 Veracellin liikevaihto oli 1,3M€, 83% lisäys edellisestä vuodesta.

Tiimillämme on vuosikymmenien kokemus erilaisten projektien ja tuotekehityksen suunnittelusta ja johtamisesta. Työllistämme myös useita tohtoreita ja diplomityöntekijöitä. Perustajat ovat tehneet pitkän uran kasvuyrittäjinä ja konsultteina.

Timo Erkkilä, PhD

Toimitusjohtaja ja tekniikan tohtori, joka on ollut kirittämässä sekä tuotteita että yrityksiä ideasta kasvupolulle. Tausta bioinformatiikan tutkimuksessa ja ennustemallien kehityksessä.

Krista Mellin

Yli 14 vuoden kokemus muotoilusta ja tuotekehityksestä antaa pohjan onnistuneiden projektien ohjaamiselle.Tällä hetkellä pääsuunnittelija laajan terveysalan tuoteportfolion kehitystiimissä ja useissa konsultointiprojekteissa.

Sergei Häyrynen

Terveysalaan ja potilastietojen käsittelyyn erikoistunut insinööri, jolla on historiaa suuryritysten lisäksi sekä akatemiasta että julkisen sektorin toimijoista. Työskentelee asiantuntijana esimerkiksi data-analyysin ja koneoppimisen parissa.‍

Antti Larjo, PhD

Tekniikan tohtori ja yrittäjä, jolla on vankka tutkimustausta bioinformatiikan ja signaalinkäsittelyn parissa. Työskentelee asiantuntijana eri asiakasprojekteissa.

Tuotekehitystiimi

Veracellilla on oma tuotekehitystiimi. Tällä hetkellä työn alla on sekä oma laitteisto, että sisätilapaikannukseen liittyvä algoritminkehitys.

Konsulttiverkosto

Käytössäsi on laaja konsulttiverkostomme, josta löydämme sopivat tekijät erikoisempaankin tarpeeseen.